V2018-04-24åren är äntligen här. Med den ökar aktiviteten på klubben så roligt .

Kurser startar och ett säkert vårtecken är vår första lydnadstävling som i år gick av stapeln 22/4. 1 Maj har vi i officiell agilitytävling  i år Klass2 . Lite mer erfarna ekipage så kom gärna och fika och se på fartfylld agility.

Tackar redan på förhand  alla som arbetar för att vi kan ha ett litet tävlingsprogram på klubben.  Så stolt över det.

Vi behöver några fler nya namn för gräsklippningsschemat, klubben har köpt en ny bra klippare inte svår lära sig.

Hör av er ( Fredrik Noren har skrivit ett inlägg på fb ni som har det).  Klubben har ett antal personen som arbetar väldig mycket. Min största önskan är att några fler tar på sig något  så vi kan avlasta de mest aktiva.  Ideellt arbete är så roligt men ingen har obegränsat med energi el tid .  Vi letar också några fler fylla på städschemat det är inget tungt att ha ansvar ett par veckor.  Hör av er gärna på klubbmejlen.

Hoppas på en härlig vår o sommar på klubben vi har verkligen fina planer och utrustning det får vi vara rädda om ta hand om tillsammans och använda med glädje.  Vi hoppas på stor uppslutning 30 Maj på SBKs 100 åriga födelsedag med Medlemsmöte kl 18.15 som avslutas med tårtkalas och websänt tal från vår förbundsordförande.

Stella

Varma vårhälsningar er ordförande Anna